Zoeken
Categorie
9b8f56e9e2a79bf1264eb94fcd976fe2.jpg
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Laatste nieuws
RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF
RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF
RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF
0 Reviews | Review toevoegen
RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF

Artikelnummer

P51 Mustang

Verzendkosten

€ 8,45

€ 79,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

RC vliegtuig Nine Eagles P51 mustang RTF
 
Voor degenen die hun microschaalvliegen serieus nemen! De fantastische Nine Eagles P51 Mustang is een semi-schaal WO2-jagermodel dat op rustige dagen binnen of buiten kan worden gevlogen. Het gemiddelde vlieggewicht is ongeveer 35 gram. Dit model is bedoeld voor ervaren vliegers, hoewel het iets gemakkelijker te vliegen is dan de YAK 54. De bedieningselementen zijn krachtig en er kunnen twee responsniveaus worden geselecteerd binnen de zender.
 
De romp is een superlichtgewicht EPS-schaal en de vleugels/staart, solide spuitgegoten EPS. Die structuur is vervolgens zorgvuldig geschilderd in een verbluffend schema (plus emblemen) dat bijna geen extra gewicht toevoegt.
 
In de fabriek is er enorm veel zorg aan besteed om elke gram onnodig gewicht te verwijderen, zodat de prestaties worden gemaximaliseerd. De brushed motor/versnellingsbak combinatie levert al het benodigde vermogen. Het gepatenteerde Nine Eagles-propellersysteem is efficiënt en is ontworpen om van de naaf te springen als deze ergens tegenaan botst. Dit voorkomt schade aan de propeller en, nog belangrijker, aan de uitgaande as van de versnellingsbak. 2 seconden en het wordt weer vastgeklikt.
 
Er wordt een draadonderstel meegeleverd, maar dit kan naar wens aan en uit worden geklikt.
 
Binnenin bevindt zich een lichte, geïntegreerde, ontvanger/ESC/servo elektronische unit, met een aparte servo voor de rolroeren. De zender is de beproefde Nine Eagles-eenheid die kan worden ingesteld op modus 1 of 2. De verandering heeft slechts 5 minuten en twee kleine schroeven nodig. In de zender bevindt zich ook de snellader voor de vliegaccu.
 
P-51 mustang is een subminiatuur gevechtsvliegtuig, gemakkelijk te besturen, uniek in de markt. Het heeft een micropropeller met automatische crash-stopfunctie. Het is volledig in de fabriek gemonteerd en klaar om uit de doos te vliegen. De perfecte plek om te vliegen is een sportschool omdat deze klein is. Ondertussen, met een sterk vermogen en geavanceerde afstandsbedieningstechnologie, kan het ook buiten in de wind vliegen zo sterk als tweede of derde leerjaar. Het vliegtuig is met 3 CH, 2,4 GHz-besturingstechnologie en modi overdraagbare technologie. Met proportioneel gas, rolroer en hoogteroer, samen met een zeer realistisch uiterlijk, kan het je het plezier geven dat alleen bestaat in de vlucht van gevechtsvliegtuigen. Eén punt moet worden benadrukt --- P51 mustang kan stuntactie heel goed voltooien, hoewel het met 3 CH is.
 
Specificatie:

Modelnummer: NE R/C 799
Spanwijdte: 400 mm
Totale lengte: 360 mm
Vliegend gewicht: 33-35g
Voedingssysteem: geborstelde 8 mm motorreductor
Batterij: 3.7V 150mAh Li-Po
Pakket inbegrepen:

Negen Eagles Spitfire x 1
Zender (Modus 1/2 Instelbaar) x 1
3.7V 150mAh Li-Po-batterij x 1
Reserve propellers x 1
Aanpassings- en onderhoudsgereedschap x 1
Handleiding x 1 "
 
 
Benodigd:
Niets, alles zit in de verpakking
 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies