Zoeken
Categorie
9b8f56e9e2a79bf1264eb94fcd976fe2.jpg
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Laatste nieuws
RC tank 23110 Köningstiger henschelturm 2.4GHZ pro-line met schietfunctie rook en geluid IR/BB V6.0S uitvoering metal tracks en loop en geleidewielen
0 Reviews | Review toevoegen

RC tank 23110 Köningstiger henschelturm 2.4GHZ pro-line met schietfunctie rook en geluid IR/BB V6.0S uitvoering metal tracks en loop en geleidewielen

Artikelnummer

23110 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 329,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

RC tank 23110 Köningstiger henschelturm 2.4GHZ pro-line met schietfunctie rook en geluid IR/BB V6.0S uitvoering metal tracks en loop en geleidewielen

De Panzerkampfwagen VI, beter bekend als de Tiger II of King Tiger, was een verbeterde versie van de zware Tiger-tank. In de Tweede Wereldoorlog werd het beschouwd als de beste tank van de Duitse Wehrmacht. Het kanon van 8,8 cm gaf de King Tiger enorme vuurkracht. De eerste 50 exemplaren kregen de door Porsche ontwikkelde toren, voordat alleen de Schmalturm uit Hentschel werd geïnstalleerd.

De AMEWI Professional Line Edition is een waarheidsgetrouwe replica op schaal 1:16, geleverd in een massief houten kist in de representatieve stijl van een naturelkleurige munitiekist. RTR - klaar voor gebruik. De tank heeft een rook- en geluidsfunctie en een verlichtingssysteem voor nog overtuigender belevingswerelden. De schotfunctie wordt uitgevoerd door middel van een stuurknuppel en drukknop, waarmee 6mm BB hard plastic kogels tot 15m kunnen worden afgeschoten. Het kanon is op en neer beweegbaar, alle bedieningsfuncties zijn proportioneel en daardoor gevoelig voor bediening. Daarnaast heeft het model een infrarood gevechtsmodule, waardoor duels met andere tanks uit deze Amewi-editie mogelijk zijn. Bij een voltreffer door een vijand registreert en simuleert de getroffen tank dit door middel van trillingen.

Het model wordt aangedreven door twee krachtige motoren die hun kracht via een meertraps metalen tandwiel overbrengen op de aandrijfwielen. De gehele loopset is gemaakt van metaal net als de kettingen zelf, ook het tandwiel is ingekapseld (bedekt). Alle wielen op het chassis zijn met metalen zwenkarmen met het chassis verbonden en gedempt.
Dit getrouwe model met zijn camouflagelak doet geenszins onder voor de echte tank. De volledige levering komt overeen met de nieuwste stand van de techniek (elektronica TK 6.0). We leveren nu alle modellen met een moderne LiIon-accu met 1800 mAh en 7,4 V. Bij de set zit ook een geschikte oplader.

Het model is voor het verpakken op functionaliteit gecontroleerd en er is een functielogboek bijgevoegd. Levering vindt plaats in een precies passende kern van piepschuim.

Functies:
Vooruit achteruit
Links rechts
Zet op de plek
Kanon: omhoog / omlaag
Toren: rotatie
Shot-functie 6 mm BB
Infrarood-gevechtsmodule voor veelbewogen duels
Rookmodule met rookolie (let op de vulhoeveelheid!)
Geluidsfunctie
verlichting
Gedempte metalen zwenkarmen voor de wielen
Ingekapseld metalen tandwiel
Metalen kettingen
Complete loopset in metaal

Technische specificaties:
Lengte: 460 mm
Lengte met kanon: 650 mm
Breedte: 240 mm
Hoogte: 190 mm
Gewicht: 4763 g zonder batterij
Batterij: 1800 mAh 7,4 V LiIon 2S
Lader 2S LiIon laderbalancer met 850 mAh
Controle: 2,4 Ghz
Elektronica: TK6.0

Leveringsomvang:
1x tank
1x afstandsbediening 2,4 GHz
1x batterij 7,4 V 1800 mAh LiIon
1x stekkerlader LiIon 850mAh
1x munitie 6 mm BB
1x rookvloeistof
Stickers, bijlagen, figuur
Instructies DE / EN

Benodigde accessoires:
6x 1.5V Mignon AA-batterijen voor zender

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.