Zoeken
Categorie
9b8f56e9e2a79bf1264eb94fcd976fe2.jpg
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Laatste nieuws
RC Auto 1/16 DOT BUGGY XB16 2.4G RTR
0 Reviews | Review toevoegen

RC Auto 1/16 DOT BUGGY XB16 2.4G RTR

Artikelnummer

DOTXB-16 

Verzendkosten

€ 8,45 

€ 79,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

RC Auto 1/16 DOT BUGGY XB16 2.4G RTR

Perfect instapmodel buggy helemaal compleet

 
 
De 1/16 schaal radio-afstandsbediening DOT is een 4WD buggy met 2.4GHz technologie-radio en volledig klaar voor gebruik. Het is al een klassieker in de Ninco4RC-catalogus die altijd een topverkoper is. Het is ideaal voor beginners in de wereld van de hobby van RC auto's. Voor gebruikers die meer willen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Schaal 1:16
4-wielaandrijving
2,4 Ghz-radioapparatuur
Olie schokdempers
OMSCHRIJVING
De DOT is een radiografisch bestuurbare buggy met vierwielaandrijving en schaal 1:16, volledig klaar voor gebruik. Uitstekende prestaties en kracht voor een klassieker uit de Ninco-catalogus.

De DOT heeft een zeer laag zwaartepunt met grote wielen voor betere stabiliteit en landing na sprongen. Het is een ideaal instapmodel in de wereld van hobby Radio Control. Het is voor gebruikers die meer dan een stuk speelgoed willen. 2.4 Ghz zender bevat lange afstand interferentie met trims aanpassingen van stuur en throttle en servos polariteit omvormer.

De zender is uitgerust met een instelbare potentiometer met twee snelheden om de hoek en snelheid van de bochten aan te passen aan alle rijstijlen.

De auto bevat een 1.100mAh NiMH-batterij en een oplader van 220V. U hebt slechts 8 AA LR6-batterijen nodig voor de zender en deze is klaar voor gebruik. De ophanging omvat olie schokken aan elk wiel met volledig instelbare geanodiseerde aluminium doppen en schokdempers. Ook heeft de 4x4-wielaandrijving olieverschillen, zowel achteraan als vooraan, die de beste tractie op elk oppervlak bieden.

Het chassis is gemaakt van ultra-duurzaam plastic en is versterkt met een geanodiseerd aluminium subchassis aan de bovenkant dat het sterker en stugger maakt. De vleugel is instelbaar en kan de neerwaartse kracht worden gewijzigd voor een betere aerodynamica in de race.

Het omvat een 380-motor met aluminium koellichaam dat de temperatuur afkoelt en betere prestaties levert. De ESC is bestand en spatvrij; en het gethermoformeerde lichaam van polycarbonaat is schokbestendig.

Dit model, net als alle andere Ninco4RC-modellen, heeft alle reserveonderdelen en opties die beschikbaar zijn om de prestaties van uw radiografische stuurauto te verbeteren.

380 geborstelde elektromotor met luchtkoeling
2,4 GHz-technologie
4-wielaandrijving (4WD)
Afmetingen: 270x200x130mm
Batterij: Ni-MH 1.100mAh 7.2v
Maximumsnelheid: ongeveer 30 km / u
Lichaam: thermovorming in polycarbonaat
Zender: Digitaal proportioneel links / rechts en snelheidsregeling, vooruit / achteruit

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.